Литературное издательство Нерлина

Вторник, 24.03.2026, 01:39
Приветствую Вас Гость | RSS

Отправка контейнера с грузом из Красноярска - Форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Отправка контейнера с грузом из Красноярска
fazaДата: Среда, 28.01.2026, 16:38 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: Оффлайн
Планируем отправку контейнера с грузом из Красноярска в Москву. Кто работал с надежными перевозчиками? Интересует опыт по срокам доставки и сохранности груза.

feelkomisДата: Четверг, 29.01.2026, 10:52 | Сообщение # 2
Рядовой
По личному опыту могу порекомендовать заказывать контейнерные грузоперевозки из Красноярска https://bamtrans.ru/service....j-chary  в этой компании. Работали с ними уже несколько раз, всегда четко по срокам, груз в сохранности.

palmermrelskifaustogДата: Понедельник, 09.03.2026, 01:39 | Сообщение # 3
Рядовой
Qış idi. Çölə qar yağırdı. Pəncərədən baxıb siqaret çəkirdim. Həyat yoldaşımla bir az söhbət etdik, sonra yatdı. Tək qaldım mətbəxdə. Telefonu əlimə alıb instaqrama girdim. Dostlar şəkillər paylaşır, kimisi haradasa əylənir, kimisi evindədir. Mən də evdə. Heç nə maraqlı deyil.Birdən reklam çıxdı. Mostbet. "İlk depozitə 100% bonus" yazılmışdı. Baxdım, keçdim. Düşündüm, bəlkə sınayım? Çoxdan idi onlayn mərclərə baxmırdım. Universitet vaxtları çox oynayırdım, sonra tərgitmişdim. İndi yenidən başlamaq? Niyə də olmasın?Telefonuma baxdım, proqramı yükləmək lazım idi. Hardasa oxumuşdum ki, mostbet descargar a ios rahatdır. App Store-a girdim, tapdım, yüklədim. Beş dəqiqəyə hazır idi. Qeydiyyatdan keçdim, köhnə məlumatlarımı yadıma saldım.Əvvəlcə 20 manat yüklədim. Bonus da verdilər, 20 manat. Oldu 40. Başladım oynamağa. Futbola baxırdım, mərc qoyurdum. Bir udurdum, bir uddum. Çox maraqlı deyildi. Sonra canlı kazino bölməsini gördüm. Ruletka, blackjack, poker. Nə maraqlı dünya idi.Ruletkaya girdim. Əvvəlcə qorxaq idim, 1 manat qoyurdum qırmızıya, qara. Bir az uddum, bir az uduzdum. Sonra cəsarətləndim, 5 manat qoydum 7 rəqəminə. Top fırlandı, ürəyim döyünür. 7 gəldi. İnanmadım. Yenə baxdım, 7. Uduş 180 manat. Oturduğum yerdə səssizcə sevindim, ayağa qalxdım, mətbəxdə bir az gəzişdim.Həyat yoldaşım oyandı, mətbəxə gəldi: "Nə olub?" dedi. Dedim: "Heç, yata bilmirəm". Demədim nə olduğunu. Özümə saxladım. O gedəndən sonra yenə başladım. Bu dəfə daha diqqətli idim. Qazandığım pulu hissə-hissə oynayırdım. Gecənin sonunda 230 manat qazanmışdım. Yatağa uzandım, yuxum gəlmədi. Fikirləşirdim, sabah nə edəcəm? Pul çıxardım? Yoxsa davam?Səhər durdum, işə getdim. İş vaxtı da fikrim ruletkada idi. Axşam evə gəlib tez telefonu açdım. Hesabıma baxdım, 230 manat durur. Çıxartdım 100 manatı kartıma. Qalanı ilə oynamağa davam etdim.O həftə çox oynadım. Bəzən uddum, bəzən uduzdum. Ümumilikdə qazancda idim. Cümə axşamı dostum Rəşad gəldi evə. Çay içdik, söhbət etdik. Telefonu gördü, soruşdu: "Bu nədi?" Dedim: "Mostbet, oynayıram". Dedi: "Mən də eşitmişəm, amma yükləyə bilməmişəm telefonuma, ios-dur". Dedim: "mostbet descargar a ios asandır, App Store-a gir, taparsan". Yüklədi, qeydiyyatdan keçdi. Birlikdə oynadıq bir az. O da uddu, sevindi.Həftə sonu anamgilə getdik. Atam soruşdu iş necədir, həyat necədir. Dedim yaxşıdır. Demədim ki, axşamlar oynayıram, qazanıram. Bilməzlər ki, bu gün 50 manat qazandım, dünən 30 itirdim. Onlar üçün bu işlər ağır, başa düşməzlər. Amma həyat yoldaşım bilir. Bir gün danışdım ona. Dedi: "Ehtiyatlı ol, qapılma". Dedim: "Olmaram, söz".Sözümü tutdum. Həmişə limit qoydum özümə. Gündə 20 manatdan çox qoymaram. Qazansam da, itirsəm də, 20 manat. Bəzən qazanıram 50, bəzən itirirəm 20. Amma heç vaxt çox itirməmişəm. Bu qayda məni qoruyur.Bir axşam maraqlı oyun oldu. Ruletkada dalbadal 5 dəfə qara gəldi. Mən hər dəfə qırmızıya qoyurdum. Uduzdum. Əsəbləşdim, daha çox qoymaq istədim. Dayandım. Çıxdım otaqdan, su içdim, dərin nəfəs aldım. Qayıdanda dedim, bu gün bəsdir. Qapadım telefonu. Ertəsi gün baxdım, dalbadal 7 qara gəlmişdi. Əgər oynasaydım, çox uduzacaqdım. Özümü saxlaya bildiyim üçün sevindim.Mart ayı idi. Mostbet-də turnir var idi. Ən çox qazananlar mükafat alırdı. Qatıldım. İki həftə oynadım, müxtəlif oyunlarda. Ruletka, blackjack, hətta bəzən slot maşınları. Sonda 34-cü oldum. Mükafat almadım, amma təcrübə qazandım. Gördüm ki, nə qədər insan var, nə qədər fərqli üsullar. Kimi çox oynayır, kimi az. Kimi aqressiv, kimi sakit.Öyrəndim ki, ən vacib şey özünü idarə etməkdi. Pul qazanmaq asandı, amma saxlamaq çətin. Bir gün 100 manat qazanırsan, ertəsi gün 150 itirirsən. Belə olmaz. Mən qaydalarımı pozmuram. Gündəlik limit, həftəlik limit. Qazandığımın yarısını çıxarıram, yarısı ilə oynayıram. Bu sistem işləyir.Apreldə bir gün yadda qaldı. İşdə pis gün keçirmişdim. Müdir danlamışdı, yorğun idim. Evə gəldim, heç kəslə danışmaq istəmədim. Mostbet-i açdım, ruletkaya girdim. Qəfildən bir qərar verdim, 10 manat qoydum 0 rəqəminə. Nadir gələn rəqəmdir. Top fırlandı, düşdü 0. Ekranda "350 manat" yazıldı. Oturduğum yerdə donub qaldım. Sonra güldüm. Pis günün sonu belə bitə bilərmiş.Həmin axşam anladım ki, həyat gözəldir. Nə olursa olsun, həmişə bir ümid var. Bəlkə də bu qumar deyil, bu sadəcə bir oyundu. Və mən bu oyunu sevirəm.İndi hər axşam bir az oynayıram. Çayımı alıram, telefonu açıram, ruletkaya baxıram. Bəzən dostlar zəng edir, soruşurlar harda olduğumu. Deyirəm evdə, oynayıram. Bəziləri gəlir, birlikdə oynayırıq. Mən də onlara öyrədirəm. Keçən gün Rəşad gəldi, dedi telefonu dəyişmişəm, yenə mostbet descargar a ios lazımdır. Güldük, yüklədik.Həyat davam edir. Mən işləyirəm, oynayıram, yaşayıram. Mostbet mənim bir parçam oldu. Pis günümdə yoldaş, yaxşı günümdə dost. Əsas odur ki, özünü unutmayasan, limiti aşmayasan. Mən bunu bacarıram. Və bu məni xoşbəxt edir.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
                                                  Игорь Нерлин © 2026